Route naar de Kapel van de Kapucijnen

Geen smartphone ? Het maakt niet uit ...

Gedetailleerde route naar de Kapel van de Capucijnen om af te drukken

De Kapel staat op de plaats van het College St Remacle

Als u uit de richting van Malmedy komt of via de snelweg A27 Verviers-Prüm (Afslag 11 - Malmedy), neemt u bij het binnenrijden van Stavelot, bij de eerste rotonde, 1e  afslag. Op 50 m komt u bij de ingang van het Collège Saint – Remacle. U kan op het binnenplein parkeren, langs de N68 of op de verhoogde berm, rechtover het college.

Als u vanuit Spa komt of via de snelweg A27 Verviers-Prüm (afrit 10 - Francorchamps), rijdt u langs het centrum van Francorchamps rechtdoor naar Stavelot (6 km). U volgt de weg tot beneden. Op het kruispunt met de verkeerslichten, gaat u naar links. Op 50 m komt u bij de ingang van het Collège Saint-Remacle. U kan op het binnenplein parkeren, langs de N68 of op de verhoogde berm, rechtover het college.

Als u via Trois-Ponts komt, neemt u bij het binnenrijden van Stavelot, bij de eerste rotonde, de 2e afslag. U rijdt rechtdoor voorbij de lichten. Daar komt u bij de ingang van het Collège Saint-Remacle. U kan op het binnenplein parkeren, langs de N68 of op de verhoogde berm, rechtover het college.